Radiografisch bestuurbare benzine auto

Radiografisch bestuurbare auto op benzine.

Speelde u vroeger ook met radiografisch bestuurbare auto’s? Dat was bij mij in ieder geval wel het geval. Ik vond ze , als kind , geweldig. Tegenwoordig kunt u zelfs een radiografisch bestuurbare benzine auto krijgen. Het idee hierbij is vrij simpel: de radiografisch bestuurbare benzine auto is niets anders dan een bestuurbare auto die op benzine loopt.

Het leuke aan een radiografisch bestuurbare benzine auto is vooral de snelheid. Een traditioneel bestuurbaar autootje kan dit racemonster op benzine nooit en te nimmer bijhouden. Ook is het geluid dat een dergelijk autootje op benzine produceert veel harder dan het geluid van een elektrisch autootje.

Hoe duur is een radiografisch bestuurbare benzine auto?

De prijzen van dit speelgoed verschillen sterk. De instapmodellen kunt u krijgen vanaf zo’n 70 euro. Voor de echte racekampioenen betaald u soms, schrik niet, enkele honderden euro’s.

Uiteraard gaan de duurdere modellen sneller en is de technologie in de meeste gevallen beter.

Hoe snel kan zo’n autootje rijden?

Ook dit verschilt. Kiest u voor een wat goedkoper model, dan moet u denken aan een snelheid van rond de 70 km/h. Bent u van plan een echt racemonster aan te schaffen? In dat geval zult u alle obstakels op de weg moeten ontwijken met een snelheid van ruim 100km/h!

Wellicht dat u nu een beter beeld heeft van bestuurbare auto’s op benzine. Het lijkt op speelgoed, maar de prijzen en de snelheden liegen er niet om. Wilt u zo’n autootje hebben? Op internet zijn ze volop te verkrijgen, uit winkels hier in Nederland.