Radiografisch bestuurbare auto

Echt speelgoed voor zowel groot als klein, een radiografisch bestuurbare auto, gewoon lekker scheuren met een snel karretje. Leuk om te zien en te doen, maar zoek wel even een geschikte plek op waar dit ongestoord mogelijk is.

De radiografisch bestuurbare auto is in diverse modellen te koop, van stoere monstertruck tot racewagen, maar wilt u liever een vrachtwagen of een tractor, ook dat is mogelijk.

Wanneer u wilt beginnen met deze leuke bezigheid is de eerste keuze een radiografisch bestuurbare auto op batterij, deze zijn voordelig en u zult er veel plezier aan beleven. De oplaadtijd van de batterij kan wel tot 5 uur duren en daarom is het handig om een tweede batterij aan te schaffen om de speelduur te verlengen. De kosten voor een radiografisch bestuurbare auto op batterij zijn vanaf € 50,00.

Voor de gevorderden is het mogelijk om een radiografisch bestuurbare auto aan te schaffen met een benzinemotor of een nitromotor, hiermee kunt u langer doorrijden en hogere snelheden behalen.

Voor deze motoren is brandstof nodig die aan speciale eisen voldoet, alleen dan zal de bestuurbare auto de te verwachten snelheden kunnen behalen. Een radiografisch bestuurbare auto met een benzine- of een nitromotor is te koop vanaf ongeveer €300,00 dit is exclusief de extra benodigdheden zoals brandstof en batterijen.